Eigen huis

Maakt u zich zorgen over uw woonsituatie? Heeft u huurschulden, of dreigt er een huisuitzetting? Vragen over toeslag? Gaat u verhuizen in verband met een scheiding? Ervaart u overlast, of is er burenruzie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Blijven wonen in uw eigen huis

Onze professionals kunnen u helpen in een persoonlijk gesprek, thuis of online. Net wat u prettig vindt! Soms is één keer praten voldoende, soms zijn meer gesprekken nodig. We nemen de tijd om naar u te luisteren. Samen kijken we naar oplossingen.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Gratis en zonder verwijsbriefje

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt en die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons privacy statement.

Verhalen uit de praktijk

Ik dacht: komt dit ooit nog goed?

De Marokkaanse Samira Ben Kari* kwam in de geldproblemen door de gokverslaving van haar man. Met hulp van Bureau Sociale Raadslieden kreeg ze haar leven weer op de rit.

Stel uw vraag