Eigen huis

Maakt u zich zorgen over uw woonsituatie? Heeft u huurschulden, of dreigt er een huisuitzetting? Vragen over toeslag? Gaat u verhuizen in verband met een scheiding? Ervaart u overlast, of is er burenruzie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Blijven wonen in uw eigen huis

Onze professionals kunnen u helpen in een persoonlijk gesprek, thuis of online. Net wat u prettig vindt! Soms is één keer praten voldoende, soms zijn meer gesprekken nodig. We nemen de tijd om naar u te luisteren. Samen kijken we naar oplossingen.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Maakt u zich zorgen over iemand? Neem dan contact op met het Eropaf-team: Hilde Martens (di t/m do): (06) 8161 3635. Of Natasja de Wit (ma t/m do: (06) 1485 8937. E-mail: eropaf-team@wijzijntraversegroep.nl. Lees meer over het eropaf-team

Gratis en zonder verwijsbriefje

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt en die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en nemen geen contact op met anderen, tenzij u toestemming geeft.

Meer informatie?

Bel 0164 – 237056 of stel uw vraag online.

Verhalen uit de praktijk

Speelgoedmarkt voor de hele wijk

Mevrouw Veldman is vrijwilliger van de kerk. Ze heeft nog veel tweedehands speelgoed staan, dat gezinnen bij haar hebben achtergelaten. Wat kan ze ermee? Ze bezoekt het spreekuur in de wijk en vraagt of er gezinnen zijn die dit kunnen gebruiken. De sociaal werker van WijZijn oppert het idee om een speelgoedmarkt te organiseren.

Stel uw vraag