Werken bij WijZijn

Vrijwillige trainer bij WijZijn Bergen op Zoom (Vrijwilligersacademie) in Bergen op Zoom

Vrijwillige trainer

De Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom organiseert workshops, trainingen, cursussen en presentaties voor vrijwilligers en mantelzorgers.
Deze bijeenkomsten worden samengesteld om hen te inspireren en te ondersteunen in het werk dat zij voor anderen doen of voor persoonlijke ontwikkeling. De bijeenkomsten zijn leerzaam en leuk. Als blijk van waardering voor de vrijwillige inzet voor anderen zijn aan deelname geen kosten verbonden. De reacties van deelnemers aan bijeenkomsten, vragen uit het veld en ideeën van de trainers, zijn de bron voor het samenstellen van het (nieuwe) cursusaanbod.

De trainersgroep bestaat uit mensen met diverse achtergronden, die het leuk vinden om bezig te zijn met het overbrengen van kennis en het geven van inzichten en toepassingsmogelijkheden in het vrijwilligerswerk. U werkt vanuit een klein team en er zijn volop mogelijkheden om uw steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom.

De frequentie van het geven van workshops en trainingen is door u zelf te bepalen, evenals dagen en tijden.

We komen graag in contact met trainers die het leuk vinden om hun didactische vaardigheden in te zetten en hun ervaring en kennis te delen. Wilt u de uitdaging aangaan om een bijeenkomst van de grond af op te bouwen, dan komen we graag met u in contact!

Als u interesse heeft in deze vrijwilligersfunctie, neem dan contact op met Caroline Maat caroline.maat@wijzijntraversegroep.nl, tel 06-3926 7945.

 

Algemene informatie

  • Soort
    Vrijwilligerswerk

Solliciteren? Vul het formulier in!

Stel uw vraag