Werken bij WijZijn

Organisatievrijwilliger bij WijZijn Bergen op Zoom (Vrijwilligersacademie) in Bergen op Zoom/ bij Roosendaal voor Elkaar in Roosendaal

De Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom organiseert gratis workshops, trainingen, cursussen en presentaties voor vrijwilligers en mantelzorgers in Bergen op Zoom.
Het aanbod wordt samengesteld om vrijwilligers en mantelzorgers te inspireren en te ondersteunen in het werk dat zij voor anderen doen.
Het organiseren van de bijeenkomsten brengt het nodige werk met zich mee. Van idee tot realisatie is het belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt en dat acties worden opgevolgd binnen een doorgaans strak tijdschema.

Je werkt vanuit een klein team, dat onder andere zorgt voor het:
- aankondigen van de bijeenkomst in de media
- uitnodigen en registreren van de deelnemers
- reserveren van een locatie en de benodigde materialen
- tijdig beschikbaar hebben van cursistenmateriaal
- verslag maken van de evaluatieformulieren.

Wensen m.b.t. vrijwilliger:

Om de taken goed uit te kunnen voeren ben je minimaal 4 uren per week beschikbaar. Je werkt met programma’s als Outlook, Word, Excel en PowerPoint. De Vrijwilligersacademie is nog volop in ontwikkeling. Dus er is ruim gelegenheid om de functie mede vorm te geven. De Vrijwilligersacademie is onderdeel van het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom. Het Vrijwilliger Informatie Punt is een samenwerkingsverband van diverse organisaties en verenigingen die met vrijwilligers en mantelzorgers samenwerken. De coördinatie van het Vrijwilligers Informatie Punt wordt uitgevoerd vanuit de welzijnsorganisatie WijZijn Bergen op Zoom. Je kunt gebruik maken van alle voordelen die Wijzijn vrijwilligers krijgen, zoals trainingen, bijeenkomsten en sollicitatiemogelijkheden.

Voor verder informatie neem contac top met Caroline Maat via caroline.maat@wijzijntraversegroep.nl of via onderstaand contactformulier.

 

Algemene informatie

  • Soort
    Vrijwilligerswerk

Solliciteren? Vul het formulier in!

Stel uw vraag