Werken bij WijZijn

WijZijn is een toonaangevende welzijnsorganisaties in de regio West-Brabant. Een organisatie die er toe doet en het verschil maakt voor inwoners. Dankzij onze compacte, wendbare organisatie en de inzet van onze enthousiaste en gedreven medewerkers krijgen we meer voor elkaar.

We zijn geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers met het juiste DNA. Ben jij dat? Bekijk de actuele vacatures en reageer vandaag nog. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.

Vind de vacature die bij jou past!

WijZijn Traverse Groep werkt aan maatschappelijk welzijn in 7 gemeenten in West-Brabant en Tholen. We zijn er voor alle inwoners, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of beperking. Op het gebied van financiën, relaties, gezondheid, wonen, rouw en verlies geven we informatie, advies en ondersteuning. Alles wat we doen is gericht op het (weer) zelfredzaam maken van mensen. Daarnaast stimuleren we hen om zelf ook iets bij te dragen aan de samenleving. Samen krijgen we meer voor elkaar!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bergen op Zoom. Er zijn circa 180 professionals en 700 vrijwilligers binnen de organisatie actief. Regelmatig zijn we op zoek naar medewerkers, stagiaires en vrijwilligers die samen met ons, vanuit gedeelde waarden, een bijdrage willen leveren aan onze doelstellingen.

Bekijk hier de actuele vacatures:

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten wat WijZijn voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

0164 - 23 70 56

Stel uw vraag