U wilt ondersteuning voor uw school

Kinderen én leerkrachten moeten zich prettig en veilig kunnen voelen op school. Soms is dat echter niet het geval. Bijvoorbeeld omdat een kind gepest wordt of last heeft van faalangst. Scholen kunnen soms ook worstelen met bijvoorbeeld de invoering van passend onderwijs of problemen die leerlingen thuis ervaren. Schakel dan de hulp in van WijZijn.

Ondersteuning voor uw school

Kinderen én leerkrachten moeten zich prettig en veilig kunnen voelen op school. Soms is dat echter niet het geval. Bijvoorbeeld omdat een kind gepest wordt of last heeft van faalangst. Scholen kunnen soms ook worstelen met bijvoorbeeld de invoering van passend onderwijs of problemen die leerlingen thuis ervaren. Schakel dan de hulp in van WijZijn.

Bekijk het aanbod in uw gemeente

Verhalen uit de praktijk

Ik laat niet meer met me sollen!

Noëlle* (10 jaar): “Mijn vriendinnen deden steeds stommer tegen me. Vooral bij het overblijven. Als ik wilde meespelen, negeerden ze me. Of ze gingen op mijn tenen staan, net zo lang tot ik moest huilen. Daarna gingen ze me troosten, heel gek. Ze zeiden gemene dingen, zonder reden. Ik snapte het niet. Wat deed ik fout?

Stel uw vraag