Werk, school en studie

Heeft u zorgen, over werk, school of studie? WijZijn helpt ouders, leeringen en studenten, scholen en bedrijven.

 

Hulp bij werk en studie

We zijn er voor uiteenlopende vragen en problemen. Zoals pesten, studiekeuze, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, stress, burn-out, omgang met collega’s, werkritme, arbeidsconflicten, leerproblemen, studiefinanciering, problemen bij passend onderwijs en meer.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Onze professionals helpen uw problemen op te lossen. De gesprekken zijn meestal bij WijZijn op kantoor. Maar als u wilt, komen we ook bij u thuis, op school of het werk. Soms is één keer praten voldoende, soms zijn meer gesprekken nodig. We nemen de tijd om naar u te luisteren. Rustig en zonder te oordelen. Samen kijken we naar oplossingen die nuttig zijn in uw situatie. Kleine, haalbare stappen.

Maakt u zich zorgen over iemand? Neem dan contact op met het Eropaf-team: Hilde Martens (dinsdag t/m donderdag): (06) 8161 3635. Of Natasja de Wit (maandag t/m donderdag): (06) 1485 8937. E-mail: eropaf-team@wijzijntraversegroep.nl. Lees meer over het eropaf-team

Gratis en zonder verwijsbriefje

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt. Iemand die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en nemen geen contact op met anderen, tenzij u toestemming geeft.

Verhalen uit de praktijk

Ik laat niet meer met me sollen!

Noëlle* (10 jaar): “Mijn vriendinnen deden steeds stommer tegen me. Vooral bij het overblijven. Als ik wilde meespelen, negeerden ze me. Of ze gingen op mijn tenen staan, net zo lang tot ik moest huilen. Daarna gingen ze me troosten, heel gek. Ze zeiden gemene dingen, zonder reden. Ik snapte het niet. Wat deed ik fout?

Stel uw vraag