Vrijwilligers vacatures

Fijn dat u zich wilt inzetten als vrijwilliger bij WijZijn! Want vrijwilligers zijn voor ons onmisbaar! 

Hieronder vindt u openstaande vrijwilligersvacatures. Heeft u een eigen idee? Heeft u deskundigheid, of ervaring, die u graag wilt inzetten? Dan maken wij graag een afspraak. Voor andere vacatures in uw gemeente kunt u terecht op de website van het VIP BOZ en Steenbergen: http://www.vrijwilligersinformatiepunt.nl/ of op de website van Roosendaal voor Elkaar.

 

5 vacature(s) gevonden

Gemeente
Opleiding
Sector
 • Klusvrijwilliger

  Omgeving Steenbergen

  Is klussen uw hobby en wilt u iets voor een ander betekenen? Het dienstenloket van Wijzijn Steenbergen zoekt klusvrijwilligers die kleine klussen in huis willen doen bij ouderen of mensen met een beperking. Denk hierbij aan het ophangen van een schilderij, een gaatje boren, gordijnrails ophangen etc. Spreekt dit u aan reageer dan direct!

 • Vertaler/tolk

  Omgeving Steenbergen

  Voor de gemeente Steenbergen (alle kernen) zijn we per direct op zoek naar vrijwillige vertalers die tijdens een gesprek kunnen tolken. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over problemen met financiën, relaties of opvoeding.

 • Tuinman of -vrouw

  Omgeving Steenbergen

  Is tuinieren uw hobby en wilt u iets voor een ander betekenen? Het dienstenloket zoekt tuinvrijwilligers die in het voor- en/of najaar tuinonderhoud willen doen bij ouderen of mensen met een beperking. Denk hierbij aan schoffelen, grasmaaien, klein snoeiwerk en onkruid wieden. Spreekt dit u aan reageer dan direct!

 • Gezelschap voor ouderen

  Omgeving Steenbergen

  Voor de vrijwillige thuishulp zijn we op zoek naar vrijwilligers die circa 1 x per week op bezoek gaan bij ouderen. Deze ouderen zijn veelal alleen of hebben geen familie in de buurt wonen. Het gaat om het maken van een praatje, wandelen met of zonder rolstoel/rollator, een spelletje spelen enzovoort.

 • VoorleesExpress zoekt voorleeskanjers!

  Omgeving Roosendaal, Rucphen

  VoorleesExpress Roosendaal/ Rucphen zoekt vrijwilligers. De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij hun thuis om voor te lezen en taalspelletjes te doen. Samen met de ouders streven we ernaar dat taal en leesplezier een vaste plek binnen het gezin krijgen.

Stel uw vraag