Vacatures vrijwilligers

Met vrijwilligerswerk kun je iets betekenen voor een ander en ontwikkel je jouw talent. Bij WijZijn Traverse Groep werken meer dan 700 vrijwilligers. Zij maken dagelijks het verschil. Wil je dat ook? Dan komen we graag met jou in contact.

Iedereen kan vrijwilliger worden. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onderstaande vacatures. Heb je zelf een idee of specifieke deskundigheid of ervaring? Vul dan onderstaand fomulier in en we nemen contact met je op.

Kijk voor meer informatie over vrijwilligerswerk in de regio ook op:

Vacatures vrijwilligers

Vacatures

2 vacature(s) gevonden

Gemeente
Opleiding
Sector
 • Gezocht: Stofvrouw!!

  Omgeving Roosendaal

  Omschrijving van de functie:                                                                                                           

  De Broedplaats Langdonk is een multifunctioneel ontmoetingscentrum in het hart van woonwijk Langdonk te Roosendaal, gevestigd in de voormalige Goede Herder Kerk naast winkelcentrum Lindenburg. Het is een plek in de wijk waar bewoners, verschillende organisaties en bezoekers samenkomen om met en voor elkaar activiteiten te organiseren.

  Voor onze multiculturele vrouwengroep zijn we nog op zoek naar een gezellige dame die naailes kan geven aan deze leuke groep vrouwen.

 • Lid cliëntenraad

  Omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Woensdrecht, Halderberge, Tholen, Steenbergen

  De cliëntenraad behartigt de belangen van inwoners. Om de huidige cliëntenraad te versterken zijn we op zoek naar twee nieuwe leden.

Stel uw vraag