Trainingen

Een nieuwe koers in zicht

KOM IN ACTIE!

Als u eraan toe bent om uw leven een nieuwe koers te geven, neem dan het heft in eigen hand. Meldt u aan voor deze nieuwe, uitdagende en leerzame training van WijZijn Traverse Groep. 

U leert door middel van oefeningen en opdrachten om oude gewoonten, die u belemmeren om nieuwe contacten aan te gaan en/of nieuwe activiteiten te ondernemen, in uw leven te herkennen en aan te passen. Zo krijgt u meer zelfvertrouwen. Een fijne manier om u prettiger en minder alleen te voelen. Wij bieden u een vertrouwde en veilige leeromgeving.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. De groep zal, bij voldoende deelnemers, starten op de woensdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur te Roosendaal. Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met

Maureen Kalker  06-5706 1185  maureen.kalker@wijzijntraversegroep.nl
of Jacqueline Jongerius  06-4375 8200 of  jacqueline.jongerius@wijzijntraversegroep.nl

 • Beschikbare data

  De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. De groep zal, bij voldoende deelnemers, starten op de woensdagmorgen van 09.30 tot 11.00 uur te Roosendaal. 

 • Kosten
  Er zijn geen kosten aan deze training verbonden
 • Tijdstip
  9.30 tot 11.00 uur te Roosendaal

Misschien ook interessant

 • Voor kinderen is een echtscheiding een ingrijpende gebeurtenis. Kinderen zien en voelen het verdriet van de ouder(s) en willen hen niet tot last zijn. De cursus ‘Kinderen in een echtscheiding' (KIES) biedt kinderen een plek om hun beleving te delen met andere kinderen.

  De KIES-groep van WijZijn Traverse Groep leert kinderen omgaan met de nieuwe situatie en alles wat ze moeilijk vinden aan de scheiding. Kinderen leren kiezen voor eigen gedachten, gevoel, gedrag en handelen. Door ervaringen met elkaar te delen, voelen kinderen dat wat zij voelen en ervaren reëel en gewoon is. 

 • U voelt zich soms onzeker in contacten met anderen. Het lukt dan niet voldoende om duidelijk te maken wat u voelt of wilt. U wordt niet altijd begrepen en krijgt hierdoor soms problemen met anderen.  

  Voor uzelf opkomen vindt u moeilijk en uw mening geven in een groep durft u niet. Het begint al bij kennismaken of het maken van een praatje. Hoe doe je dat? Herkenbaar? Dan kan de training ‘Opkomen voor jezelf’ u helpen.

   

Stel uw vraag