Opvoeden en opgroeien

Iedere ouder heeft wel eens vragen of zorgen rondom het opvoeden en opgroeien van kinderen en pubers. WijZijn is er voor grote en kleine vragen en problemen.

Opvoeden en opgroeien

We helpen bij opvoeden en opgroeien. Bijvoorbeeld met persoonlijk gesprekken - thuis of bij WijZijn op kantoor - een training, of cursus. Er is vanalles mogelijk. Als het nodig is kijken mensen bij u thuis mee naar de dagelijkse opvoedpraktijk. We helpen bij taalontwikkeling van kinderen. En we zijn er ook voor dringende problemen in het gezin, zoals een echtscheiding of hoog oplopende conflicten.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Onze hulp en diensten zijn gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt en die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en nemen geen contact op met anderen, tenzij u toestemming geeft.

Meer weten over
alle mogelijkheden?

Verhalen uit de praktijk

Hoe we na de scheiding het ouderschap regelden

De stiefzoon van Margot had problemen na de scheiding, tot ze hulp ontvingen van WijZijn: “Aan Bjorn merken we dat het beter gaat. Van school horen we dat zijn concentratie en omgang met andere kinderen is verbeterd. We weten nu ook hoe we op zijn verhalen moeten reageren.”

Stel uw vraag