Onze aankomende activiteiten

Tekenen en Schilderen (beginners) door Elke Zimmerman

De cursus heeft 12 bijeenkomsten in wijkcentrum de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

Kosten

Cursusgeld  90 euro voor de 12 lessen, inclusief koffie of thee. Het cursusgeld wordt na aanvang van de cursus automatisch geïncasseerd.

Meenemen

Voor de eerste les neemt u zelf mee:

 • B-potloden (HB, B1, B3, B5, B7, evtl. B9) of  B, B2, B4, B6, B8
 • kneedgum
 • schets/tekenblok (180 grams papier)

Elke Zimmerman

Beeldend kunstenaar te Bergen op Zoom. Ik ben 10 jaar werkzaam als docente tekenen/ schilderen rond Bergen op Zoom. De laatste jaren geef ik lessen aan volwassenen. Mijn opleiding volgde ik in Utrecht en Amsterdam.

Belangrijk vind ik dat mensen die les nemen uiteindelijk zelfstandig kunnen werken. Dat betekent dat zij voldoende materiaal- en kleurenkennis ontwikkelen(theorie) en ervoor open staan zich zelf te ontplooien (praktijk).

We starten bij voldoende deelname steeds weer een cursus.

Elke Zimmerman - vervolg

Na de beginnerscursus kunt u eventueel aansluiten bij de bestaande doorgaande groep.

Informatie en opgeven

Telefoon.:  0164 - 237056 en vraag naar Hans de Rooij of Anja Withagen.
E-mail: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  90 euro voor 12 lessen
 • Tijdstip
  maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur

Misschien ook interessant

 • 55-Plus Sportief wandelen

  Lambertijnenhof

  Wilt u uw conditie verbeteren, gezondheidsklachten voorkomen, lichamelijk én geestelijk ontspannen en genieten van de buitenlucht? En heeft u behoefte aan gezelligheid en het uitbreiden van de sociale contacten? Neem dan deel aan 55-Plus Sportief wandelen! Iedere dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur.

  Deze groep is zelfstandig verder gegaan. Voor informatie kunt u zich wenden tot Beweegwijzer telefoon: 237056 of email: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl

 • 55-pluskoor ‘The Sunflowers’

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  Het 55-pluskoor ‘The Sunflowers’ kan nog altijd dames en heren gebruiken die graag zingen. The Sunflowers staan onder leiding van Ineke de Vries en het koor repeteert iedere woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur in Ontmoetingscentrum het Zonneplein in Bergen op Zoom.

 • Wordt u een dagje ouder en ervaart u beperkingen op het gebied van bewegen, zoals beweeglijkheid en uithoudingsvermogen? Met Folklore Lijndans kunt u op een plezierige manier met een groep van uw leeftijdgenoten praktisch oefenen. Bij Folklore Lijndans ligt het accent op dansvormen gebaseerd op folklore, in dans en muziek, uit vele landen. Na afloop kunnen we gezamenlijk thee en koffie drinken.

Stel uw vraag