Onze aankomende activiteiten

Tekenen en Schilderen (beginners) door Elke Zimmerman

De cursus heeft 12 bijeenkomsten in wijkcentrum de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

Kosten

Cursusgeld  90 euro voor de 12 lessen, inclusief koffie of thee. Het cursusgeld wordt na aanvang van de cursus automatisch geïncasseerd.

Meenemen

Voor de eerste les neemt u zelf mee:

 • B-potloden (HB, B1, B3, B5, B7, evtl. B9) of  B, B2, B4, B6, B8
 • kneedgum
 • schets/tekenblok (180 grams papier)

Elke Zimmerman

Beeldend kunstenaar te Bergen op Zoom. Ik ben 10 jaar werkzaam als docente tekenen/ schilderen rond Bergen op Zoom. De laatste jaren geef ik lessen aan volwassenen. Mijn opleiding volgde ik in Utrecht en Amsterdam.

Belangrijk vind ik dat mensen die les nemen uiteindelijk zelfstandig kunnen werken. Dat betekent dat zij voldoende materiaal- en kleurenkennis ontwikkelen(theorie) en ervoor open staan zich zelf te ontplooien (praktijk).

We starten bij voldoende deelname steeds weer een cursus.

Elke Zimmerman - vervolg

Na de beginnerscursus kunt u eventueel aansluiten bij de bestaande doorgaande groep.

Informatie en opgeven

Telefoon.:  0164 - 237056 en vraag naar Hans de Rooij of Anja Withagen.
E-mail: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  90 euro voor 12 lessen
 • Tijdstip
  maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur

Misschien ook interessant

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

 • Spelen is iets wat we eigenlijk nooit moeten verleren. Het ruimt de geest op en geeft plezier. Daarnaast vraagt de huidige inactieve levensstijl van veel mensen over het algemeen meer aandacht voor wat extra bewegen.

 • Nordic Walking

  Stayokay

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

Meer weten over
alle mogelijkheden?

Stel uw vraag