Onze aankomende activiteiten

Oriëntaalse buikdans

Buikdans, oorspronkelijk een vruchtbaarheidsdans, is een isolatiedans waarbij je niet alleen je buik, maar ieder deel van je lichaam beweegt. Daarbij ontwikkel je harmonische bewegingen en lichaamsbewustzijn. Iedereen kan buikdansen, onafhankelijk van lichaamsbouw, leeftijd of geslacht.

Uitdagend en ingetogen

Buikdans is een heel gevarieerde manier van bewegen: snel en langzaam en uitdagend en ingetogen wisselen elkaar af. Het is een leuke manier om te ontspannen en het is goed voor je gezondheid en conditie. De les begint met een warming-up en strekoefeningen, vervolgens komen de buikdanksbewegingen aan bod en tot slot is er een cool-down.

Waar en wanneer? 

Maandag

Korenaere, Korenmarkt in Bergen op Zoom

10.45 – 11.45 uur

4,- €

Docent: Brenda Leijs

Meer informatie of aanmelden?

Bel 0164 – 237056 en vraag naar Hans de Rooij of Anja Withagen of stel uw vraag online.

 

Iedereen kan buikdansen, onafhankelijk van lichaamsbouw, leeftijd of geslacht. Een les kost €4 en u kunt een vrijblijvende gratis proefles volgen. Draag tijdens de les een ruimvallende rok of broek met een hemdje of T-shirt. U volgt de les op blote voeten of op zachte schoentjes.

 • Kosten
  Een les kost €4
 • Tijdstip
  maandagochtend van 10.45 tot 11.45 uur

Misschien ook interessant

 • Computercursus in Halsteren

  Ontmoetingscentrum De Wittenhorst

  Wegwijs worden op de computer? Volg een cursus bij Activiteiten & Beweegwijzer. In de Wittenhorst in Halsteren op donderdagmiddagen van 13.30 tot 15.30 uur, telkens een nieuwe cursus van 10 lessen.

  Vraag naar de data van de volgende cursus!

 • Kerstbingo in 't Fort

  Ontmoetingscentrum t Fort

  Vrijdag 13 december organiseren de vrijwilligers van WijZijn een leuke kerstbingo in de zaal van ontmoetingscentrum 't Fort, Bernadettestraat 4 in Bergen op Zoom. De bingo is van 13.30 tot 16.30 uur en er zijn leuke prijzen te winnen.

  Zin in een leuke middag? U wordt op 13 december gastvrij ontvangen. 

Stel uw vraag