Onze aankomende activiteiten

Basiscursus computervaardigheden

Wilt u digitaal blijven meedoen? Dan is het van belang dat u over bepaalde basisvaardigheden voor computergebruik beschikt. De basiscomputercursus kan u hierbij helpen.

Onze docent helpt u in 10 lessen op weg. Tijdens de lessen werkt u op uw eigen laptop. De lessen zijn op donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in de Wittenhorst in Halsteren. Twijfel niet langer en maak de stap naar de digitale wereld. Het is nooit te laat om computervaardigheden te leren. Bij voldoende belangstelling start er weer een nieuwe cursus.

Informatie en aanmelden

Uw interesse voor de basiscursus computervaardigheden maakt u kenbaar door een e-mail te sturen aan activiteiten@wijzijntraversegroep.nl. Bellen kan uiteraard ook: 0164 - 237 056. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend informatie opvragen.

Misschien ook interessant

  • 55-Plus Sportief wandelen

    Lambertijnenhof

    Wilt u uw conditie verbeteren, gezondheidsklachten voorkomen, lichamelijk én geestelijk ontspannen en genieten van de buitenlucht? En heeft u behoefte aan gezelligheid en het uitbreiden van de sociale contacten? Neem dan deel aan 55-Plus Sportief wandelen! Iedere dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur.

  • 55-Plus Stijldans/social dance

    Ontmoetingscentrum de Korenaere

    Stijldansen/social dance met andere 55-plussers? Dat kan in Bergen op Zoom onder leiding van docent Gerard Jordans! U wordt op elke woensdagmiddag  verwacht in de Korenaere aan de Korenmarkt in Bergen op Zoom. We verwachten dat u verschijnt in gemakkelijk zittende kleding en schone, gemakkelijke dansschoenen (geen zolen die strepen geven, geen spekzolen en geen scherpe hakken).

Meer weten over
alle mogelijkheden?

Stel uw vraag