Onze aankomende activiteiten

Solo-Actief-Samenclub 55+club voor weduwen, weduwnaars en alleenstaanden

Alleenstaand zijn kan veel redenen hebben. U kunt uw partner verloren hebben, gescheiden zijn of single zijn. Voor veel alleenstaanden kan het moeilijk zijn om contacten en daaruit voortvloeiende activiteiten te ondernemen en te onderhouden. Eenzaamheid of ‘het vijfde wiel aan de wagen’ kan hierbij het gevoel zijn.

De doelstelling luidt dan ook "De Solo Actief Samen-club" voor weduwen en weduwnaars en alleenstaanden wil een sociaal netwerk zijn van en voor alle alleenstaanden van 55-plus’.
De club richt zich op het gezamenlijk ondernemen van activiteiten: het ontmoeten van leeftijdgenoten en gezelligheid staan hierbij centraal om zo een nieuwe of grotere vrienden- en kennissenkring op te bouwen.

Met behulp van vrijwilligers organisaeert Activiteiten & Beweegwijzer een scala aan activiteiten voor de club. Informatie over deze activiteiten vindt u in de nieuwsbrief of hoort u tijdens de maandelijkse koffie-ochtend.

Waar en wanneer?

Elke 2e dinsdagochtend van de maand is er in seniorensteunpunt de Zoomflat, Burgemeester Stulemeijerlaan 55, van 10.00 tot 11.30 uur gelegenheid voor 55+ weduwen en weduwnaars en
alleenstaanden om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer.
Niets moet en heel veel kan!
De ochtend staat in het teken van gezellig samen koffie/thee drinken en bijkletsen.
Mededelingen over activiteiten van de 55+club voor “Solo Actief Samen” worden op deze ochtenden kenbaar gemaakt.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de Activiteiten & Beweegwijzer, onderdeel van WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom. Deze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0164-237056 of via de mail: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl

Iedere 55-plusser uit de gemeente Bergen op Zoom die alleenstaand is. U kunt voor €8 per kwartaal lid worden van de club. U ontvangt dan de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt op de maandelijkse koffieochtenden koffie of thee.

Misschien ook interessant

 • www.stadsacademieboz.nl

  Een leven lang leren en actief blijven, wie wil dat niet?
  Iedereen die dit leest nodigen we uit actief op zoek te gaan op deze website van de stadacademie Bergen op Zoom.
  Wilt u zich nog ergens in verdiepen? Meer bewegen? In contact komen met anderen? Of noodzakelijke dingen leren om bij te blijven in de Nederlandse maatschappij? 
  Het kan allemaal!!
  Aanbieders (onze partners) van cursussen en activiteiten verenigen zich op deze website en geven u een zo compleet mogelijk overzicht van de mogelijkheden in de gemeente Bergen op Zoom.

  Verenigingen, instellingen, clubs en organisaties die cursussen en activiteiten aanbieden kunnen zich melden.
  activiteiten@wijzijntraversegroep.nl 

  En u? Vooral niet twijfelen en ga iets doen voor uzelf en kijk wat er in de gemeente Bergen op Zoom allemaal aan aanbod is.

 • Nordic Walking

  Stayokay

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

 • 55-pluskoor ‘The Sunflowers’

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  Het 55-pluskoor ‘The Sunflowers’ kan nog altijd dames en heren gebruiken die graag zingen. The Sunflowers staan onder leiding van Ineke de Vries en het koor repeteert iedere woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur in steunpunt het Zonneplein in Bergen op Zoom.

Meer weten over
alle mogelijkheden?

Stel uw vraag