Onze aankomende activiteiten

55-Plus Sportief wandelen

Wilt u uw conditie verbeteren, gezondheidsklachten voorkomen, lichamelijk én geestelijk ontspannen en genieten van de buitenlucht? En heeft u behoefte aan gezelligheid en het uitbreiden van de sociale contacten? Neem dan deel aan 55-Plus Sportief wandelen! Iedere dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur.

 

 • Locatie
  Lambertijnenhof
 • Kosten
  €3 per les

Misschien ook interessant

 • Kerstbingo in 't Fort

  Ontmoetingscentrum t Fort

  Vrijdag 13 december organiseren de vrijwilligers van WijZijn een leuke kerstbingo in de zaal van ontmoetingscentrum 't Fort, Bernadettestraat 4 in Bergen op Zoom. De bingo is van 13.30 tot 16.30 uur en er zijn leuke prijzen te winnen.

  Zin in een leuke middag? U wordt op 13 december gastvrij ontvangen. 

 • Overzicht activiteiten in De Kastanje

  Ontmoetingscentrum de Kastanje

  In ontmoetingscentrum De Kastanje kunt u aansluiten bij diverse clubs voor senioren. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

 • Nordic Walking

  Stayokay

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

Stel uw vraag