Onze aankomende activiteiten

Wandelen met de F!TFabriek

Wandelt u mee met de F!TRoute? Een activiteit van de F!TFabriek in de vorm van een wandeling, waarbij u onderweg uitgedaagd wordt met verschillende oefeningen.

De F!TFabriek heeft twee F!TRoutes ontwikkeld; één die vertrekt en eindigt bij Zwembad de Schelp en één die vertrekt bij medisch centrum de Grebbe en via wijkcentrum De Korenaere wederom eindigt bij het medisch centrum. Tijdens deze wandelroutes kunnen senioren kosteloos meebewegen met de F!TFabriek. 
Tijdens de F!TRoutes zullen er, naast het wandelen, op verschillende plekken oefeningen uitgevoerd worden. Bij deze oefeningen wordt gebruik gemaakt van materiaal uit de omgeving (zoals bankjes en lantaarnpalen). 

Bij elke wandeling zal een medewerker van de F!TFabriek meewandelen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij de receptie van de Korenaere en Fysio BoZ (gevestigd in het medisch centrum) een boekje te vragen en de route zelfstandig te wandelen. De F!TRoutes worden niet in schoolvakanties gewandeld. Voor het wandelen van de route moet u ongeveer één tot anderhalf uur uittrekken. Dit is echter afhankelijk van fysieke gesteldheid. 

Locaties en vertrektijden

-    Route de Schelp start elke donderdag om 09.00 uur bij de ingang. 
-    Route medisch centrum de Grebbe start elke donderdag om 13.00 uur bij de ingang. 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via r.vantiggelen@fitfabriekboz.nl of via 0164-201205 aanmelden. Dit is niet verplicht, maar geeft de F!TFabriek wel een goede indicatie over aantallen en de te treffen maatregelen m.b.t. COVID-19. 

Senioren die graag fit willen blijven en het fijn vinden om te bewegen met leeftijdsgenoten.

Medewerkers van de F!TFabriek

Misschien ook interessant

 • Variétégezelschap ‘Spek en Bonen’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Ons gezelschap is bedoeld voor iedereen met gevoel voor toneel, dramatiek, expressie en een gulle lach. We oefenen op verschillende terreinen. Een playback, een kleine dans, een dialoog, gemoedsuitdrukking en meer. We maken samen leuke stukjes of filmpjes die bij allerlei verschillende activiteiten opgevoerd kunnen worden. Dit alles onder deskundige leiding. Om uiteindelijk samen met uw leeftijdgenoten plezier te beleven aan het toneelspel. Wij nodigen u van harte uit.

 • Alleenstaandenclub in Halsteren

  Ontmoetingscentrum De Wittenhorst

  Er is een club voor alleenstaanden, weduwe en weduwnaars in Halsteren. Basis van de club is de maandelijkse koffieochtend op de 2e woensdag van iedere maand van 10.00 tot 11.30 uur. Belangrijkste is mensen ontmoeten en samen gezellig activiteiten doen.

 • Alleenstaand zijn kan veel redenen hebben. U kunt uw partner verloren hebben, gescheiden zijn of single zijn. Voor veel alleenstaanden kan het moeilijk zijn om contacten en daaruit voortvloeiende activiteiten te ondernemen en te onderhouden. Eenzaamheid of ‘het vijfde wiel aan de wagen’ kan hierbij het gevoel zijn.

Stel uw vraag