Onze aankomende activiteiten

Sociaal café

Kom gezellig langs voor een kopje koffie, een praatje, een spelletje of een wandeling.

U bent iedere dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur welkom in onze ontmoetingsruimte op de begane grond van de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

Drink een kopje koffie, ga met een groepje wandelen, speel een potje rummikub, ontmoet andere scootmobielgebruikers. Kortom, alles is mogelijk. En zonder verplichtingen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, kom gewoon gratis langs. U betaalt alleen voor de genoten consumpties. Een gastvrouw verwelkomt u bij de ingang.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0164 - 237 056 (vraag naar Hans de Rooij of Anja Withagen) of mailen naar activiteiten@wijzijntraversegroep.nl.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  Gratis (alleen voor consumpties moet betaald worden)
 • Tijdstip
  van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur

Misschien ook interessant

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

 • 55-pluskoor ‘The Sunflowers’

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  Het 55-pluskoor ‘The Sunflowers’ kan nog altijd dames en heren gebruiken die graag zingen. The Sunflowers staan onder leiding van Ineke de Vries en het koor repeteert iedere woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur in Ontmoetingscentrum het Zonneplein in Bergen op Zoom.

 • Cursus Geheugentraining

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  "Als u ouder wordt, wordt alles slechter. Behalve het vergeten: dat wordt beter." Is deze uitspraak op u van toepassing en heeft u moeite met het herinneren van bepaald zaken? Net zoals we lichamelijk meer beperkingen krijgen, neemt ook het vermogen van ons geheugen geleidelijk af. Op zich een normaal verschijnsel. Maar zeker brengt het verminderen van het geheugen ook lastigheden met zich mee

Stel uw vraag