Onze aankomende activiteiten

Seniorobics

Intensief en ritmisch bewegen om een optimale conditie te behouden; dat is wat we doen tijdens Seniorobics. Want de huidige levensstijl vraagt over het algemeen meer aandacht voor wat extra bewegen.

Doelgerichte inspanning

We spannen onszelf echt in en laten het lichaam werken, waarbij het hart-longsysteem positief bevorderd wordt. Doelgericht sporten met een groep leeftijdsgenoten onder deskundige begeleiding is bovendien gewoon gezellig! De les start uit een warming-up voorafgaand aan de aerobicoefeningen. We sluiten af met stretching.

Waar en wanneer?

Dinsdag

Korenaere, Korenmarkt 7
in Bergen op Zoom

14.15 – 15.15 uur

4,50 €

Docent: Brenda Leijs

Woensdag

Korenaere, Korenmarkt 7
in Bergen op Zoom

12.45 – 13.45 uur

4,50 €

Docent: Brenda Leijs


Meer informatie of aanmelden?

Bel 0164 – 299491 of stel uw vraag online.

Seniorobics is voor alle 50-plussers die graag serieus willen bewegen. De kosten zijn €4,50 per les, de eerse les is een gratis vrijblijvende proefles.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum De Korenaere
 • Kosten
  De kosten zijn €4,50 per les
 • Tijdstip
  dinsdag van 14.15 tot 15.15 uur en op woensdag van 13.00 tot 14.00 uur

Misschien ook interessant

 • Overzicht activiteiten Het Fort

  Ontmoetingscentrum t Fort

  In ontmoetingscentrum Het Fort kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

 • Oriëntaalse buikdans

  Ontmoetingscentrum De Korenaere

  Buikdans, oorspronkelijk een vruchtbaarheidsdans, is een isolatiedans waarbij je niet alleen je buik, maar ieder deel van je lichaam beweegt. Daarbij ontwikkel je harmonische bewegingen en lichaamsbewustzijn. Iedereen kan buikdansen, onafhankelijk van lichaamsbouw, leeftijd of geslacht.

 • Fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Wilt u leren hoe u van een kiekje een echte foto maakt? Neem dan deel aan de fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’. Albert Joosen, zeer bekend als fotograaf in Bergen op Zoom, geeft fotografieles aan 55-plussers. Albert zal dat op de hem bekende bevlogen, vakkundige en voor anderen zeer inspirerende wijze doen.

Stel uw vraag