Onze aankomende activiteiten

Overzicht activiteiten Het Hoofdkwartier

In ontmoetingscentrum Het Hoofdkwartier kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

Kijk op de website van Stichting Verenigde Wijkcentra voor een actueel overzicht van de activiteiten die plaatsvinden in Het Hoofdkwartier.

Voor informatie kunt u bellen met Het Hoofdkwartier, telefoon: 0164-242219.

Misschien ook interessant

 • 55+ Hatha yoga

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Beweegwijzer organiseert in ontmoetingscentrum de Korenaere yoga lessen voor senioren. De lessen zijn elke maandag van 9.15 tot 10.15 uur, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

   

 • Tai Chi is een een oude bewegingsvorm met zachte, vloeiende, langzame, bewuste bewegingen. Gericht op een diepere ademhaling voor ontspanning maar ook voor een betere concentratie, coördinatie, balans, evenwicht, valpreventie, tevens spierversterkend en versoepelt de gewrichten. Daarnaast zelfmassage technieken en een stukje meditatie.

   

 • Nordic Walking

  Brasserie Bozlust

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

Stel uw vraag