Onze aankomende activiteiten

Overzicht activiteiten Het Hoofdkwartier

In ontmoetingscentrum Het Hoofdkwartier kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

Kijk op de website van Stichting Verenigde Wijkcentra voor een actueel overzicht van de activiteiten die plaatsvinden in Het Hoofdkwartier.

Voor informatie kunt u bellen met Het Hoofdkwartier, telefoon: 0164-242219.

Misschien ook interessant

 • Wilt u ook leren omgaan met de computer?

  Schrijf u dan in voor onze computercursus (10 lessen) in De Wittenhorst te Halsteren of in het Hoofdkwartier in Bergen op Zoom. 

 • De BAS en WijZijn Bergen op Zoom en tante-Louise organiseren elke 1e dinsdag v.d. maand een rollatorspreekuur in de diverse locaties in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur. Daarnaast organiseren zij 5x dit jaar, een rollatorspreekuur in de Wittenhorst in Halsteren, de Bosgaard op het terrein van Vrederust en het Weike in Lepelstraat. Tijdens het spreekuur kunt u uw rollator laten controleren en repareren. Ook krijgt u tips over het veilig en juist gebruiken van uw rollator.

 • Overzicht activiteiten Wittenhorst

  het Trefpunt in De Wittenhorst

  In ontmoetingscentrum De Wittenhorst kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

   

   

Stel uw vraag