Onze aankomende activiteiten

Computercursus

Wilt u ook leren omgaan met de computer?

Schrijf u dan in voor onze computercursus (10 lessen) in De Wittenhorst te Halsteren of in het Hoofdkwartier in Bergen op Zoom. 

Inhoud:

 • U maakt kennis met het toetsenbord en leert de mogelijkheden van de computer kennen.

 • U leert werken met de tekstverwerker: een brief maken, lettertypes kiezen en het opslaan van een document op een usb-stick. U leert verder hoe u deze documenten weer kunt openen en printen.

 • U maakt kennis met internet en e-mail (het versturen van ‘brieven’ via de computer) en u leert e-mails met een bijlage te versturen. Ook leert u een e-mail met bijlage te open en maakt u mappen aan om informatie die u van internet haalt, overzichtelijk op te slaan.

 • U krijgt inzicht in de beginselen van internetbankieren.

Waar en wanneer?

In Ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan Lindenlaantje 1A in Halsteren (op donderdag) of

in het Hoofdkwartier, Rembrandtstraat 52A,  Bergen op Zoom (op dinsdag)

(met gebruik van eigen laptop met Windows) We starten cursusgroepen bij voldoende aanmeldingen. 

Meer informatie of aanmelden?

Bel 0164 - 299491 en vraag naar Anja Withagen of stel uw vraag via email: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl.

De cursus is bedoeld voor alle ouderen die graag willen leren omgaan met de computer

 • Kosten
  U betaalt per cursus € 100,-
 • Tijdstip
  13.30 - 15.30 uur

Misschien ook interessant

 • De BAS en WijZijn Bergen op Zoom en tante-Louise organiseren elke 1e dinsdag v.d. maand een rollatorspreekuur in de diverse locaties in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur. 
  Daarnaast organiseren zij 5x dit jaar, een rollatorspreekuur in de Wittenhorst in Halsteren, de Bosgaard op het terrein van Vrederust en het Weike in Lepelstraat.
  Tijdens het spreekuur kunt u uw rollator laten controleren en repareren. Ook krijgt u tips over het veilig en juist gebruiken van uw rollator.

 • Nordic Walking

  Brasserie Bozlust

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Stel uw vraag