Onze aankomende activiteiten

Bewegen & ontspannen op en rond de stoel

Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Lichamelijk sterker en meer ontspannen

Bewegen & ontspannen op en rond de stoel is een wekelijkse fitheidsles, waarbij u een uur op een plezierige manier met een groep praktisch gaat oefenen. In tegenstelling tot sta- en grondoefeningen wordt hierbij op en rondom de stoel geoefend. Bewegingsoefeningen en ontspanningsoefeningen wisselen elkaar af. Na afloop drinken we gezamenlijk thee. De oefeningen bevorderen bijvoorbeeld uw ademhaling, uithoudingsvermogen, ontspanning, lenigheid, evenwicht, kracht, weerbaarheid en energie. Naast gezelligheid, willen we ervoor zorgen dat u zich lichamelijk sterker voelt en u meer ontspannen voelt. 

Waar, wanneer en kosten?

  Maandag

  't Weike 
  Lepelstraat

  11.00 - 12.00 uur    4,50 €  Docent:  Lyan Moerland

  Dinsdag

Reigerhorst

10.00 - 11.00 uur

4,00 €

Docent: Els Asselbergs

Dinsdag

Korenaere

10.00 - 11.00 uur

13.00 - 14.00 uur

4,50 €

Docent: Irma Vorstenbosch

Docent: Brenda Leijs

Woensdag

Aquacite

09.30 - 10.30 uur

4,00 €

Docent: Els Asselbergs

Woensdag

Wittenhorst Halsteren

15.00 - 16.00 uur

4,50 €

Docent: Els Asselbergs

Woensdag

de Kastanje

11.30 - 12.30 uur

4,50 €

Docent: Lyan Moerland

informatie of aanmelden?

Bel 0164 – 299491 of stel uw vraag online.

Bewegen & ontspannen op en rond de stoel is voor iedereen die beperkingen ervaart op het gebied van bewegen en ontspannen en daar graag aan wil werken, op een gezellige en rustige manier.

Misschien ook interessant

 • Folklore Lijndans

  Ontmoetingscentrum de Kastanje

  Wordt u een dagje ouder en ervaart u beperkingen op het gebied van bewegen, zoals beweeglijkheid en uithoudingsvermogen? Met Folklore Lijndans kunt u op een plezierige manier met een groep van uw leeftijdgenoten praktisch oefenen. Bij Folklore Lijndans ligt het accent op dansvormen gebaseerd op folklore, in dans en muziek, uit vele landen. Na afloop kunnen we gezamenlijk thee en koffie drinken.

 • Overzicht activiteiten Het Hoofdkwartier

  Ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier

  In ontmoetingscentrum Het Hoofdkwartier kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

 • Wilt u ook leren omgaan met de computer?

  Schrijf u dan in voor onze computercursus (10 lessen) in De Wittenhorst te Halsteren of in het Hoofdkwartier in Bergen op Zoom. 

Stel uw vraag