Onze aankomende activiteiten

Bewegen & ontspannen op en rond de stoel

Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Lichamelijk sterker en meer ontspannen

Bewegen & ontspannen op en rond de stoel is een wekelijkse fitheidsles, waarbij u een uur op een plezierige manier met een groep praktisch gaat oefenen. In tegenstelling tot sta- en grondoefeningen wordt hierbij op en rondom de stoel geoefend. Bewegingsoefeningen en ontspanningsoefeningen wisselen elkaar af. Na afloop drinken we gezamenlijk thee. De oefeningen bevorderen bijvoorbeeld uw ademhaling, uithoudingsvermogen, ontspanning, lenigheid, evenwicht, kracht, weerbaarheid en energie. Naast gezelligheid, willen we ervoor zorgen dat u zich lichamelijk sterker voelt en u meer ontspannen voelt. 

Waar, wanneer en kosten?

Dinsdag

Reigerhorst

10.00– 11.00 uur

3,38 €

Docent: Els Asselbergs

Dinsdag

Korenaere

10.00 – 11.00 uur

13.00 - 14.00 uur

3,38 €

Docent: Irma Vorstenbosch

Docent: Brenda Leijs

Woensdag

Aquacite

09.30 – 10.30 uur

3,38 €

Docent: Els Asselbergs

Woensdag

Wittenhorst Halsteren

15.00 – 16.00 uur

2,50 €

Docent: Els Asselbergs

Donderdag

De Kastanje

09.30 – 10.30 uur

3,- €

Docent: Lyan Moerland

Donderdag

  't Weike 

  Lepelstraat

  11.00 - 12.00 uur   4,- €   Docent:  Lyan Moerland

Meer informatie of aanmelden?

Bel 0164 – 299491 of stel uw vraag online.

Bewegen & ontspannen op en rond de stoel is voor iedereen die beperkingen ervaart op het gebied van bewegen en ontspannen en daar graag aan wil werken, op een gezellige en rustige manier.

Misschien ook interessant

 • Overzicht activiteiten Korenaere

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  In ontmoetingscentrum De Korenaere kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

 • Oriëntaalse buikdans

  Ontmoetingscentrum De Korenaere

  Buikdans, oorspronkelijk een vruchtbaarheidsdans, is een isolatiedans waarbij je niet alleen je buik, maar ieder deel van je lichaam beweegt. Daarbij ontwikkel je harmonische bewegingen en lichaamsbewustzijn. Iedereen kan buikdansen, onafhankelijk van lichaamsbouw, leeftijd of geslacht.

Stel uw vraag