Onze aankomende activiteiten

Alleenstaandenclub in Halsteren

Er is een club voor alleenstaanden, weduwe en weduwnaars in Halsteren. Basis van de club is de maandelijkse koffieochtend op de 2e woensdag van iedere maand van 10.00 tot 11.30 uur. Belangrijkste is mensen ontmoeten en samen gezellig activiteiten doen.

Op basis van wensen en ideeën van de leden organisieert de club activiteiten. Ook worden de al bestaande activiteiten in de Wittenhorst onder de aandacht gebracht. Net als grotere activiteiten, die in de gemeente Bergen op Zoom worden georganiseerd.

Voor informatie en aanmelden: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of telefoon 0164-237056.

 

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum De Wittenhorst
 • Tijdstip
  2e woensdag van iedere maand van 10.00 tot 11.30 uur.

Misschien ook interessant

 • Wandelt u mee met de F!TRoute? Een activiteit van de F!TFabriek in de vorm van een wandeling, waarbij u onderweg uitgedaagd wordt met verschillende oefeningen.

 • Creatieve workshops

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  In ontmoetingscentrum de Korenaere aan de Korenmarkt in Bergen op Zoom wordt elke 2de vrijdag van de maand een creatieve workshop aangeboden. De workshop is van 9.45 tot 11.45 uur. De zaal is om 9.30 uur open.


   

 • Cursus Geheugentraining

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  "Als u ouder wordt, wordt alles slechter. Behalve het vergeten: dat wordt beter." Is deze uitspraak op u van toepassing en heeft u moeite met het herinneren van bepaald zaken? Net zoals we lichamelijk meer beperkingen krijgen, neemt ook het vermogen van ons geheugen geleidelijk af. Op zich een normaal verschijnsel. Maar zeker brengt het verminderen van het geheugen ook lastigheden met zich mee

Stel uw vraag