Onze aankomende activiteiten

55-pluskoor ‘The Sunflowers’

Kunt u zingen en zingt u graag?

Kom dan eens op woensdagochtend om 10.15 tot 11.30 uur naar het Hoofdkwartier, Rembrandtstraat 52A, 4625 CC Bergen op Zoom

Daar repeteert het koor The Sunflowers, onder leiding van Ineke de Vries


Nieuwe leden, sopranen, alten, bassen en tenoren zijn ALTIJD van harte welkom.

The Sunflowers zijn een gemengd senioren koor, we zingen 4 stemmig, populaire en musical songs, en nog veel meer.
Onze optredens vinden plaats in en rondom Bergen op Zoom.

Zomaar een greep uit het repertoire.
Money- Money- Money, Mama Mia, Morning has broken, Love changes everything, New York- New York, Edelweiss, Droomland, Top of the world, Standing by, enz.

Waar en wanneer?

Het koor repeteert iedere woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur in Ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier, Rembrandtstraat 52a, 4625 CCin Bergen op Zoom. 

 

Meer informatie of aanmelden?

Bel telefoonnummer 0164-299491 of stel uw via email: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl

Uiteraard kunt u ook op woensdagochtenden bij ons langskomen en luisteren.

Het koor ‘The Sunflowers’ is voor mensen die 55 jaar en ouder zijn, die graag muziek maken met andere 55-plussers.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier
 • Kosten
  € 3,00 per bijeenkomst incl. koffie/thee

Misschien ook interessant

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

 • De BAS en WijZijn Bergen op Zoom en tante-Louise organiseren elke 1e dinsdag v.d. maand een rollatorspreekuur in de diverse locaties in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur. 
  Daarnaast organiseren zij 5x dit jaar, een rollatorspreekuur in de Wittenhorst in Halsteren, de Bosgaard op het terrein van Vrederust en het Weike in Lepelstraat.
  Tijdens het spreekuur kunt u uw rollator laten controleren en repareren. Ook krijgt u tips over het veilig en juist gebruiken van uw rollator.

 • Tai Chi is een een oude bewegingsvorm met zachte, vloeiende, langzame, bewuste bewegingen. Gericht op een diepere ademhaling voor ontspanning maar ook voor een betere concentratie, coördinatie, balans, evenwicht, valpreventie, tevens spierversterkend en versoepelt de gewrichten. Daarnaast zelfmassage technieken en een stukje meditatie.

   

Stel uw vraag