Onze aankomende activiteiten

55+ Hatha yoga

Beweegwijzer organiseert in ontmoetingscentrum de Korenaere yoga lessen voor senioren. De lessen zijn elke maandag van 9.15 tot 10.15 uur, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

 

Yoga is een woord uit het Sanskriet en betekent 'verbinden'. Met yoga verbindt u lichaam en geest door middel van bewegings-, ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Na de les drinken we samen thee. Zoekt u een manier om aan uw gezondheid te werken en dat samen gezellig met leeftijdgenoten?

Maandag Korenaere,
Korenmarkt 7
Bergen op Zoom
9.15-10.15 uur € 4,50 Docent
Lyan Moerland


Info en aanmelden

Informatie of opgeven via activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of  0164-299491

Deze les is voor alle 55-plussers die graag willen werken aan de verbinding van lichaam en geest door middel van bewegings-, ontspannings- en ademhalingsoefeningen.
De kosten zijn € 4,50 per les en het is mogelijk om vrijblijvend mee te doen aan een gratis proefles.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  € 4,50 per les, eerste les gratis
 • Tijdstip
  9.15 - 10.15 uur

Misschien ook interessant

 • Variétégezelschap ‘Spek en Bonen’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Ons gezelschap is bedoeld voor iedereen met gevoel voor toneel, dramatiek, expressie en een gulle lach. We oefenen op verschillende terreinen. Een playback, een kleine dans, een dialoog, gemoedsuitdrukking en meer. We maken samen leuke stukjes of filmpjes die bij allerlei verschillende activiteiten opgevoerd kunnen worden. Dit alles onder deskundige leiding. Om uiteindelijk samen met uw leeftijdgenoten plezier te beleven aan het toneelspel. Wij nodigen u van harte uit.

 • Overzicht activiteiten Het Hoofdkwartier

  Ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier

  In ontmoetingscentrum Het Hoofdkwartier kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Stel uw vraag