Nieuws

Vrijwilligers Broedplaats Langdonk organiseren braderie 15 sept.

Roosendaal- In en rondom winkelcentrum Lindenburg in de wijk Langdonk te Roosendaal zal er op zaterdag 15 september een braderie worden gehouden. Van 10.45u tot 16.00u. De organisatie is in handen van de vrijwilligers van De Broedplaats in samenwerking met de winkeliers.

Broedplaats Langdonk staat voor het bevorderen van de leefbaarheid in de wijk. Diverse instellingen en bewonersgroepen maken gebruik van deze mooie ontmoetingsplek in de wijk. Een groep vrijwilligers is dagelijks actief om deze locatie als centrum van de wijk te laten zijn. Voor de eerste keer zullen zij een dergelijk festijn organiseren: een braderie voor en door bewoners.

Er is een erg leuk programma in de maak. Niet alleen de winkeliers van het winkelcentrum zullen eraan deelnemen met onder andere proeverijen van de kaasshop, slagerij, drankzaak en vishandel. Ook wijkbewoners die er hun hobby laten zien, kinderen die deelnemen aan de vrijmarkt, diverse instellingen tonen waar ze mee bezig  zijn. Een drietal zangkoren ( ´t Craeyenest,  Kreekrakkers, Wouw Vocaal) treedt op, een clown vertoont zijn kunsten, er is een creatieve workshop, een autodealer houdt er een prijsvraag. Er is ook een groot luchtkussen aanwezig en een treintje rijdt ’s middags door de wijk om bewoners te halen en te brengen. Ook zijn er enkele kleinere bedrijven aanwezig met materialen die je normaliter niet aantreft in het winkelcentrum. Kortom, het belooft een mooi spektakel te worden.

De Broedplaats roept nog meer bewoners op, jong en oud, om mee te doen door bijvoorbeeld hun hobby te laten zien. Ook kleinhandel is welkom. Hiervoor krijgen ze een marktkraam aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de Broedplaats, Lindenburg 82, of een e-mail sturen naar broedplaatslangdonk@gmail.com

Stel uw vraag