Nieuws

Voor-Elkaar-teams dragen bij aan leefbaarheid in de wijk

In veel wijken in Roosendaal zijn vrijwilligers betrokken bij de Voor-elkaar-teams. De vrijwilligers komen elke week bij elkaar, gaan samen op huisbezoek en zijn aanwezig in de wijk. Ze hebben een luisterend oor en proberen er vooral te zijn voor mensen. Iedereen kan van betekenis zijn voor een ander. Ook in jouw wijk!

Aandacht voor elkaar

Edwin Spitters is al jaren betrokken bij de Voor-Elkaar-teams. "We komen in contact met mensen die bijvoorbeeld geldproblemen hebben, zich zorgen maken over een ander, het even niet meer zien zitten of zich eenzaam voelen. Elk team bestaat uit een opbouwwerker, een maatschappelijk werker en enthousiaste vrijwilligers. De afgelopen jaren hebben we voor veel mensen het verschil kunnen maken. Aandacht voor elkaar dat is heel belangrijk en kan mensen weer op weg helpen. Daarmee draagt het bij aan de leefbaarheid in de wijken. En het is nog gezellig ook!"

Lever een bijdrage in jouw wijk

Wil je ook een bijdrage leveren in jouw wijk en aansluiten bij het Voor-Elkaar-team? Stuur dan een e-mail naar voorelkaarteamRSD@wijzijntraversegroep.nl of bel 06 – 14 00 19 60.

Download de flyer Voor-Elkaar-teams

 

Stel uw vraag