Nieuws

Steunpunt Mantelzorg Steenbergen zegt 650 keer “Dank je wel!“

Maar liefst 650 geregistreerde mantelzorgers ontvingen deze week een verwenpakket uit handen van Joyce Joosen, mantelzorgcoördinator bij WijZijn Steenbergen. De toewijding en betrokkenheid van de gemeente, WijZijn Steenbergen het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen, Eeterij De Commerce, Metertje Maas, Voetbalvereniging Steenbergen, de Ontmoetingswinkel en Klaas de Wit (Plusbus) maakten deze actie mogelijk.

Samen met chauffeurs van de Plusbus was het mogelijk om de pakketten bij iedereen aan de deur af te leveren. Als op een adres meer dan één mantelzorger woont, kreeg ieder een pakket met een andere inhoud aangeboden. De pakketten waren alle gevuld met streekproducten van lokale ondernemers in Steenbergen. “Ik werd heel vrolijk van al die blije gezichten”, aldus Joyce. 

Steun voor mantelzorgers

WijZijn Steenbergen ondersteunt mantelzorgers bij het zo lang mogelijk goed en gezond uitvoeren van hun mantelzorgtaken. Mantelzorgers en diegene die mantelzorghulp ontvangen kunnen met allerlei vragen of een luisterend oor terecht bij de mantelzorgcoördinator. 

Lees alles over onze mantelzorgondersteuning in Steenbergen

Stel uw vraag