Nieuws

Mary Verbogt ontvangt lintje van burgemeester

Op 26 april ontving Mary Verbogt tijdens de officiële uitreiking in theater de Maagd een lintje van burgemeester Frank Petter voor haar inzet en betrokkenheid als vrijwilliger bij Rouwbegeleiding West-Brabant Tholen, onderdeel van WijZijn  Traverse Groep.

Mary Verbogt is al meer dan 25 jaar betrokken als vrijwilliger bij Rouwbegeleiding. Ze helpt mensen om het verlies van een dierbare een plaats te geven. De begeleiding kan bestaan uit voorlichting, een persoonlijk gesprek of deelname aan een lotgenotengroep. Het geeft mensen de mogelijkheid om de gevoelens een plek te geven en de kracht om hun leven opnieuw in te richten.

Mary was verrast toen zij het lintje ontving van de burgemeester. Voor haar is dit werk heel vanzelfsprekend. De uitreiking van het lintje is uitgezonden op Zuidwest TV. Daarnaast is zij in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke bijeenkomst met een deel van de vrijwilligers en enkele (oud-)vrijwilligers.

Wij feliciteren Mary met deze koninklijke onderscheiding en hopen dat zij nog lang als vrijwilliger actief bij ons blijft.

Stel uw vraag