Nieuws

Jaarbeeld 2021 geeft een goed beeld van een bewogen jaar

Wat is het goed om soms eens stil te staan en achterom te kijken. Alleen al daarom is een Jaarbeeld enorm waardevol. Terugkijkend op 2021 hebben we samen veel bereikt. Zeker als je je bedenkt dat we, door Corona, continu moesten schakelen. We waren al flexibel maar hebben onszelf daarin echt overtroffen.

2021 lijkt alweer heel lang geleden, door alle nieuwe ontwikkelingen die we in 2022 hebben gezet. Even stil staan, successen vieren en waardering uitspreken naar iedereen die het afgelopen jaar van betekenis is geweest voor een ander. Dat doen we met dit Jaarbeeld.

Veel leesplezier!

Het Jaarbeeld 2021 geeft een representatief beeld van wat de organisatie het afgelopen jaar samen met inwoners, professionals, vrijwilligers en samenwerkingspartners heeft bereikt. Hierin presenteren we de resultaten en cijfers in de vorm van een infographic. Daarnaast zoomen we in op de belangrijkste thema’s binnen het Sociaal Werk en de Maatschappelijke Opvang waarbij we opvallende projecten of ontwikkelingen uitlichten. Van vitale wijken, talentontwikkeling tot de brede aanpak voor dak- en thuisloosheid en datagedreven werken. Thema’s waaraan we het afgelopen jaar heel concreet inhoud hebben gegeven.

Samen hebben we veel voor elkaar gekregen in een periode die, door Corona, veel van ons heeft gevraagd. En juist in deze uitdagende tijd hebben we ingezien wat écht belangrijk is. Er zijn voor elkaar. Als collega’s onderling, met onze partners maar ook voor de inwoners en de inwoners onderling voor elkaar.

De organisatie staat niet stil en voor 2022 zijn er volop ambities waaraan we gezamenlijk vorm geven. Volgend jaar volgt een nieuw Jaarbeeld maar voor die tijd ga je zeker nog van ons horen!

Bekijk Jaarbeeld

De eerste exemplaren van het Jaarbeeld 2021 werden op donderdag 16 juni overhandigd aan de leden van de Raad van Toezicht.

Foto: Vlnr: Bregje Trimbos (strategisch adviseur), Debbie Maas (RvT), Wim van Breda (RvT), Roanda Fokkens (RvT), Lianne Ribbens (gebiedsmanager Roosendaal/Rucphen), Annemiek Jetten (voorzitter RvT) en Ad van Rijen (bestuurder). Roel van Wamel (RvT) kon helaas niet bij dit overhandigingsmoment aanwezig zijn.

 

Stel uw vraag