Nieuws

Gemeente Roosendaal zet vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligersfeest op 14 april

Met een feestelijk samenzijn op 14 april bedankt de gemeente Roosendaal alle vrijwilligers die actief zijn binnen de gemeentegrenzen. In schouwburg De Kring draait het die dag van 14.00 tot 17.00 uur om ontmoeten, muziek en wellness. Uiteraard ontbreken een hapje en een drankje ook niet. De organisatie is in handen van WijZijn Roosendaal.

Talisman

Tijdens de middag zal het schilderij Talisman, vervaardigd door kunstenaar Benjamin Scheltema, worden uitgereikt aan een instelling of organisatie die veel betekent voornamelijk of geheel bestaat uit vrijwilligers. Vorig jaar kreeg de Stichting Roosendaal 750 jaar het schilderij in bruikleen. De stichting mag nu zelf iemand voordragen om Talisman aan door te geven. Het kunstwerk is bedoeld als geluksbrenger voor alle vrijwilligers.

Aanmelden

Alle vrijwilligers in de gemeente Roosendaal zijn van harte welkom op het feest. Inschrijven kan vanaf 18 maart via www.roosendaalvoorelkaar.nl/inschrijven of tijdens het spreekuur van Roosendaal voor Elkaar op dinsdag van 10-12 uur en donderdag van 14-16 uur in Parrotia, Markt 54 te Roosendaal. Met vragen kan er telefonisch contact worden opgenomen tijdens de spreekuurtijden op 06-57697549.

Bekijk de teaser van het vrijwilligerfeest op YouTube.

Stel uw vraag