Nieuws

Extra spreekuur Bureau Sociaal Raadslieden

Voortaan kunnen mensen die hun administratie op orde willen krijgen ook op dinsdagmiddag terecht bij Bureau Sociaal Raadslieden (BSR). Vanaf 15 januari is er van 13.30 tot 15.30 uur wekelijks een extra spreekuur op de Jacob Obrechtlaan 5 te Bergen op Zoom. De andere spreekuren op deze locatie zijn woensdag van 9.00 tot 11.30 uur en donderdag 13.30 tot 15.30 uur.

Heeft u moeite met het lezen en opstellen van officiële brieven en documenten? Vindt u het lastig om uw weg te vinden in alle voorzieningen, wetten en regelingen die er zijn? Vertrouw op de hulp van de sociaal raadslieden van WijZijn. De ervaren raadslieden bekijken hoe u, met hulp van anderen om u heen, uw vragen zelf kunt oplossen en bieden ondersteuning waar nodig. Wat u zelf kunt werkt uiteindelijk het beste! Komt u niet verder, dan helpen zij u weer vooruit.

Overige spreekuren BSR

Bekijk de spreekuren van Bureau Sociaal Raadlieden op andere locaties in Bergen op Zoom op wijzijnbergenopzoom.nl. De locaties van de spreekuren in Roosendaal vindt u op wijzijnroosendaal.nl.

Heeft u een vraag? Neem contact op via (0164) 23 70 56 of via sociaalraadslieden@wijzijntraversegroep.nl

Stel uw vraag