Nieuws

10 november Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze de zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de Mantelzorg laat heel Nederland dat weten. Wij vinden mantelzorgers helden.

En ja, dat mag best eens gezegd worden. Dus ontvang jij zelf zorg? Of ken je iemand die voor een ander zorgt? Geef diegene eens een extra compliment of een schouderklop: dat mag natuurlijk altijd maar zeker vandaag!

Helden

Mantelzorgers zijn helden! En al die helden worden vandaag extra in het zonnetje gezet. In veel gemeenten ontvangen mantelzorgers in deze week een waardering en kunnen zij deelnemen aan verschillende activiteiten.

Mantelzorg Roosendaal

Mantelzorg Roosendaal ontvangt Roosendaalse mantelzorgers als helden in Cultuurhuis Bovendonk. Er worden uiteenlopende workshops georganiseerd om mantelzorgers kennis te laten maken met verschillende culturele en bewegingsactiviteiten, zoals zang, dans, tekenen, fotografie en aquarelleren.

Mantelzorg Brabantse Wal

Mantelzorg Brabantse Wal nodigt mantelzorgers en geïnteresseerden uit Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht uit voor een inspiratiemarkt op zaterdag 12 november van 11.00 – 16.00 uur in de Wittenhorst, Lindenlaantje 1, 4661 JK Halsteren.

Stel uw vraag