Nieuws

Beweegkermis in de Bergspil Roosendaal

Dat voldoende bewegen belangrijk is, weten we allemaal. Toch komt niet iedereen altijd aan bewegen toe. Daarom organiseren verschillende lokale organisaties in Roosendaal op woensdag 10 mei van 13.00 – 16.00 uur een Beweegkermis in de Bergspil in Roosendaal.

De beweegkermis is bedoeld voor inwoners die graag in beweging komen en andere mensen willen ontmoeten. Samen bewegen is leuker dan alleen. Je komt in contact met anderen en kunt elkaar aanmoedigen. Er worden actieve en afwisselende activiteiten en workshops aangeboden. Het is mogelijk om in contact te komen met verschillende specialisten waaronder een fysiotherapeut, ergotherapeut of podotherapeut. Ook kun je je rollator laten nakijken of voedingsadvies krijgen.

De Beweegkermis is mogelijk gemaakt door: WijZijn Traverse Groep, Inwonersondersteuning Roosendaal, MEE, Sportservice Noord-Brabant, Van Broekhoven Fysiotherapie, Ergotherapie Mol, Praktijk Tolberg Fysiotherapie, Huisartsenpraktijk Tolberg, Mieke Vreman Voedingsadvies, Timmers MediCare, Uniek Sporten en Refunction.

Voor meer informatie over de Beweegkermis neem contact op met Arthur van Oosterhout: arthur.van.oosterhout@wijzijntraversegroep.nl of Mitchel Boomaars: m.boomaars@ssnb.nl.

Stel uw vraag