Nieuws

Belastingspreekuur bibliotheek Roosendaal en DigiPunt wederom succesvol

Wonen+ (onderdeel van WijZijn Traverse Groep) heeft dit jaar opnieuw in samenwerking met de bibliotheek Roosendaal het belastingspreekuur gehouden. In maart en april waren er 15 spreekuren (inclusief 2 avonden) beschikbaar waarop mensen een afspraak konden maken voor hulp bij het digitaal invullen van hun belastingaangifte. 

Voor veel mensen is het invullen van hun digitale aangifte lastig. Daarom startte Wonen+ samen met de bibliotheek Roosendaal een aantal jaar geleden met het initiatief voor belastingspreekuren. De spreekuren zijn bedoeld voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het vullen van zijn of haar belastingaangifte. Omdat er elk jaar veel belangstelling voor is besloot Wonen+ om dit jaar 15 spreekuren aan te bieden, inclusief 2 avonden voor de mensen die overdag niet langs konden komen. Ook zijn een aantal belastingaangiften gedaan tijdens het spreekuur van DigiPunt. Hiermee heeft Wonen+ samen met haar vrijwilligers ruim 60 hulpvragen kunnen voldoen voor het invullen van de digitale aangifte. 

Heeft u ook behoefte aan digitale ondersteuning, maar niemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen? Neem dan contact op met Digipunt via wonenplus@wijzijntraversegroep.nl of 06-38772526 (maandag, dinsdag en donderdagochtend bereikbaar). Wonen+ plant graag een afspraak met u in om u te ondersteunen bij uw hulpvraag. U kunt hierbij denken aan zaken zoals: 

  • Het aanvragen van een DigiD
  • Inschrijven of verlengen woningstichting
  • Aanvragen doen of wijzigingen doorgeven bij overheidsinstanties (UWV, Belastingdienst, DUO)
Stel uw vraag