Nieuws

Belastingspreekuur Roosendaal en DigiPunt wederom een succes!

Het belastingspreekuur van Wonen+ en de bibliotheek Roosendaal is de afgelopen maanden drukbezocht. In maart en april zijn 110 mensen geholpen bij het invullen van hun belastingaangifte. In totaal zijn er 26 spreekuren geweest waarop mensen een afspraak konden maken voor hulp bij het digitaal invullen van hun belastingaangifte. 

Voor veel mensen is het invullen van hun digitale aangifte lastig. Daarom startte Wonen+ (onderdeel van WijZijn Traverse Groep) samen met de bibliotheek Roosendaal een aantal jaar geleden met het initiatief voor belastingspreekuren. De spreekuren zijn bedoeld voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het invullen van zijn of haar belastingaangifte. Omdat hier elk jaar veel belangstelling voor is, besloot Wonen+ om dit jaar 26 spreekuren aan te bieden, inclusief 2 avonden voor de mensen die overdag niet langs konden komen. Ook een aantal belastingaangiften zijn uitgevoerd tijdens het spreekuur van DigiPunt. Hiermee heeft Wonen+ samen met haar vrijwilligers ruim 110 hulpvragen kunnen voldoen voor het invullen van de digitale aangifte.

Heeft u ook behoefte aan digitale ondersteuning, maar niemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen? Neem dan contact op met Digipunt via: wonenplus@wijzijntraversegroep.nl of 06-38772526 (maandag, dinsdag en donderdagochtend bereikbaar). We plannen graag een afspraak met u in, waarbij onze vrijwilligers u kunnen ondersteunen bij uw hulpvraag. U kunt hierbij denken aan zaken zoals het aanvragen van een DigiD, inschrijven of verlengen woningstichting of aanvragen doen of wijzigingen doorgeven bij overheidsinstanties (UWV, Belastingdienst, DUO). 

Stel uw vraag