Nieuws

Al 25 jaar vrijwilliger bij de boodschappendienst

Dinie van der Wegen is al 25 jaar vrijwilligster bij de boodschappendienst van WijZijn Traverse Groep! Een belangrijk moment om bij stil te staan en Dinie in het zonnetje te zetten.

Dinie is haar vrijwilligerscarrière begonnen bij Stichting Welzijn Ouderen en is vervolgens bij WijZijn Traverse Groep terecht gekomen waar ze al 25 jaar deel uitmaakt van de Boodschappen- en Klussendienst. In al die jaren hebben wij altijd een beroep op haar mogen doen, ook al hield de vraag soms wat meer in dan boodschappen halen bij de super om de hoek.

Zo ook die keer dat we de vraag kregen van een ouderenadviseur of we iemand hadden die ‘wat eerste levensbehoeften’ wilde halen voor een mevrouw zonder netwerk die in het ziekenhuis lag. Wat een geluk dat we dan mensen zoals Dinie hebben die we altijd kunnen bellen. Zonder aarzelen ging Dinie naar het ziekhuis om kennis te maken met de mevrouw en te horen welke spullen ze nodig had, die ze vervolgens voor haar heeft geregeld. De mevrouw in het ziekenhuis was heel erg blij met Dinie.

Wij feliciteren Dinie met deze mijlpaal en hopen dat zij nog lang als vrijwilliger actief bij ons blijft.

Stel uw vraag