JOC - Jongerenontmoetingscentrum

Samen met jongeren activiteiten organiseren. Leuke en bijzondere ideeen worden aangedragen en uitgevoerd.

(Bijna) niets is te gek, een professionele fotoshoot, pimp my shoes, graffitikunst maken, een fifa voetbaltoernooi, filmavond, een toneeluitvoering. Het JOC is daarnaast een plek waar je ongestoord kan chillen met vrienden/vriendinnen, huiswerk kan maken, oefenen voor een toneelstuk, optreden, enzovoorts. 

Zelf iets organiseren?

Wil je zelf met klasgenoten of vrienden iets organiseren? Bij ons ben je van harte welkom met je ideeen! Samen met de professionals van WijZijn ga je aan de slag. Wat heb je nodig? Hoe pak je dat aan? Hoe en waar doe je promotie? Allemaal vragen die we gaandeweg tegenkomen en samen bespreken. Het kunnen grote of kleine activiteiten zijn; een filmavond maar ook een bijzonder klassenfeest. Misschien wil je wel leren hoe je een website maakt. Het kan allemaal!

Ook voor al je vragen over school, huiswerk, vriendjes, vriendinnetjes, pesten, drugs, wat dan ook kun je bij ons terecht!
 

Bekijk het aanbod in uw gemeente

Verhalen uit de praktijk

Samen krijgen we meer voor elkaar

Lynn van Oers werkt als opbouwwerker in de Roosendaalse wijk Kortendijk. Haar sociale hart gaat sneller kloppen van de mooie burgerinitiatieven die in Roosendaal ontstaan met de Voor-elkaar-teams.

Stel uw vraag