Relaties

Loopt uw relatie niet zoals u wilt? Is er ruzie in de familie? Zijn er problemen met uw partner? Of voelt u zich eenzaam tussen de mensen om u heen? De professionals van WijZijn kunnen u helpen in een persoonlijk gesprek of online. Net wat u prettig vindt!

Vraag hulp bij relatieproblemen

Onze maatschappelijk werkers (en andere professionals) helpen u om problemen met relaties, ruzies en conflicten op te lossen. Wacht niet te lang: hulp vragen is geen zwakte maar juist een kracht.

Waarmee kunnen wij u helpen?


Gratis hulp

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt. Iemand die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk. We houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en nemen geen contact op met anderen. Tenzij u toestemming geeft.

Maakt u zich zorgen over iemand?

Zorgen over anderen? Neem dan contact op met het Eropaf-team: Hilde Martens (di t/m do): (06) 8161 3635. Of Natasja de Wit (ma t/m do): (06) 1485 8937. E-mail: eropaf-team@wijzijntraversegroep.nl. Lees meer over het eropaf-team.

Verhalen uit de praktijk

Bijna uit elkaar te gaan.

De relatie van Paul en Anita Verstappen verkeerde in zwaar weer. De twee overwogen serieus om hun huwelijk te beëindigen. Ze gingen in gesprek met WijZijn. 

Stel uw vraag