Trainingen van WijZijn

Wilt u ergens beter in worden of wilt u uw kennis over een bepaald thema bijspijkeren? Kies in deze gevallen voor een van de vele trainingen en cursussen van WijZijn!

Wat wilt u leren?

Waar wilt u meer over leren? Wilt u leren hoe u omgaat met geld en hoe u uw administratie goed kunt voeren? Of wilt u leren hoe u kunt werken aan uw relatie of hoe u op een plezierige en goede manier uit elkaar gaat – zeker wanneer er kinderen in het spel zijn. WijZijn biedt op heel veel vlakken cursussen en trainingen aan. Bekijk hier een overzicht met onze beschikbare trainingen!

Meer weten over onze trainingen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen uit ons trainingsaanbod? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij kunnen u meer informatie geven en kunnen uw aanmelding direct verwerken.

Wat wil je leren?

Onze aankomende cursussen

 • Ik wil assertiever worden

  Iedereen voelt zich wel eens onzeker in contacten met mensen, maar soms hebt u er meer last van dan u zou willen. Wilt u meer zelfvertrouwen in uw contact met anderen? Dan is deze assertiviteitstraining iets voor u.

  Er is een training voor volwassenen (vanaf 23 jaar) en een training voor jonge mensen van 17-23 jaar. 

  De training wordt minimaal 1x per jaar gehouden, zowel in Roosendaal als in Bergen op Zoom.

  Informatie en aanmelding: mail naar info@wijzijntraversegroep.nl, of bel naar 0164 – 23 70 56.

   

 • Weerbaarheidstraining voor kinderen van 9 - 12 jaar

  Soms lukt het uw kind niet zo goed om op een prettige manier met andere kinderen om te gaan en/of vriendschappen te sluiten. Uw kind voelt zich onzeker en weet niet zo goed hoe hij/zij moet reageren op lastige situaties. Een kind dat niet sociaal weerbaar is vindt het vaak moeilijk om voor zichzelf op te komen. Dit zorgt voor een negatief zelfbeeld, waardoor het zelfvertrouwen niet kan ontwikkelen. 

  Herkent u dit? Dan is deze weerbaarheidstraining zeker iets voor uw kind. 

Stel uw vraag