Nieuws

Vrijwilligersfeest 22 april 2018 in Schouwburg De Kring

Vooraankondiging: zondag 22 april Vrijwilligersfeest voor alle vrijwilligers uit de gemeente Roosendaal; organisatie door team Roosendaal Voor Elkaar

Beste partner,
U bent bij ons (Roosendaal voor Elkaar) bekend als vrijwilliger of als organisatie die met vrijwilligers werkt.

Graag willen we zoveel mogelijk Roosendalers bereiken die op wat voor manier dan ook vrijwilligerswerk doen: we willen hen namelijk bedanken voor hun inzet met een spetterend vrijwilligersfeest!

Dat gaan we doen op zondag 22 april, zie vooraankondiging.

Vorig jaar hebben we het vrijwilligersfeest georganiseerd in de St. Jan.
De ongelofelijk grote opkomst bewees hoeveel vrijwilligers Roosendaal rijk is, en we vonden het fijn om met dat feest onze waardering te kunnen laten blijken.

We hebben vorig jaar uitgebreid geëvalueerd, en om het feest dit jaar nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de gasten krijgt het een iets andere vorm.
Zo organiseren we het vrijwilligersfeest dit jaar in De Kring, omdat we daar meer mogelijkheden hebben voor een gevarieerd programma met veel amusement, workshops en ruimte voor ontspanning en ontmoeting. En dit jaar zullen we wat meer aandacht hebben voor de inwendige mens.

Elke vrijwilliger uit de gemeente Roosendaal is welkom.
Van vrijwilliger in een buurthuis of bij een sportvereniging tot vrijwilliger in de zorg, op school, voor de wijk of dorp en mensen die gewoon iets doen voor een ander.

We hebben een bericht gezonden naar ruim 2000 Roosendalers, maar daarmee bereiken we nog steeds niet iedereen.

 We willen u daarom vragen deze vooraankondiging te delen in uw netwerk.

Begin maart versturen we de daadwerkelijke uitnodiging. Daarin zal ook staan hoe mensen zich voor het feest aan kunnen melden
(dat kan nu dus nog niet).
Er is plaats voor ruim 800 gasten, maar gezien het grote aantal genodigden raden we u toch aan er straks snel bij te zijn!!!
 
Met vriendelijke groet,

Team Roosendaalvoorelkaar.nl
E: pr@roosendaalvoorelkaar.nl
T: 06-57697549 
(dinsdag en donderdag bereikbaar)

Stel uw vraag