Nieuws

Theatervoorstelling: Met de Mantel der Liefde

Mantelzorg Bergen op Zoom haalt de theatervoorstelling ‘Met de Mantel der Liefde’ naar Bergen op Zoom. Deze bijzondere voorstelling is gratis voor alle professionals en vrijwilligers die te maken hebben met mantelzorg: in hun werk of privé.  Locatie: dinsdag 26 september, om 13:00 uur (vrijwilligers) en 16.00 uur (professionals), in theater de Maagd. Komt dat zien!

Heb je in je dagelijks werk te maken met mantelzorgers? Zorg je zelf voor een familielid, vriend, kennis of buurtgenoot? Het is soms moeilijk uit te leggen aan anderen wat het betekent om voor iemand te zorgen. Om de verantwoordelijkheid te voelen dat iemand rekent op je zorg. En dat die zorg ook kan betekenen dat je bepaalde dingen minder makkelijk of niet meer kan doen. Maar zorg geven is ook mooi en dankbaar. Het theaterstuk laat al deze aspecten van mantelzorg op een mooie manier zien.

Mantelzorg Bergen op Zoom wil met de theatervoorstelling mantelzorg in de spotlights zetten. En tegelijkertijd, bereiken dat er (nog) meer samenwerking komt, tussen zorg, welzijn, gemeente, vrijwilligers en vele anderen. Zodat mantelzorgers optimaal worden ondersteund in hun zorg voor een ander.

Na afloop van de voorstelling is er een gesprek, om met elkaar de voorstelling na te bespreken. Aanmelden kan via: http://www.mantelzorgboz.nl/aanmelding o.v.v. 'theatervoorstelling professional', of telefonisch: Anja Withagen t. 06-57062848 (maandag (hele dag), dinsdag (ochtend), woensdag (hele dag) en donderdag (middag)). Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Mantelzorg Bergen op Zoom, t. 0164-299491, of e-mail: info@mantelzorgboz.nl.

 

 

Stel uw vraag