Nieuws

1 mei: nieuw adres!

Vraagwijzer, WijZijn Bergen op Zoom en WijZijn Traverse Groep gaan verhuizen. Vanaf 1 mei 2017 zitten we in een gezamenlijk pand, aan de Jacob Obrechtlaan 5, in Bergen op Zoom. Ook Mantelzorg Bergen op Zoom verhuist mee.

WijZijn Bergen op Zoom staat voor veerkrachtige mensen en veerkrachtige wijken. De organisatie helpt met grote en kleine problemen en is er ook voor mensen die iets voor een ander willen betekenen. Vereniging  Vraagwijzer blijft het loket waar iedereen terecht kan met vragen op het gebied van welzijn, zorg, wonen en vergoedingen. Door samen te werken in één pand kunnen wij inwoners nog beter van dienst zijn.

Aangepaste openingstijden
Vanwege de verhuizing zijn de openingstijden tijdelijk aangepast. De kantoren van WijZijn Bergen op Zoom en WijZijn Traverse Groep aan de Wassenaarstraat en de Keldermanslaan zijn op vrijdag 28 april 2017 de hele dag gesloten. Wel is WijZijn Bergen op Zoom telefonisch bereikbaar voor crisissituaties. Ook Vraagwijzer, aan de Louis Porquinlaan, is op vrijdag 28 april gesloten. Vanaf 1 mei kunt u vanaf 9.00 uur terecht, aan de Jacob Obrechtlaan 5, in Bergen op Zoom.

Openingstijden nieuwe locatie en Parkeren
In het nieuwe pand zijn wij elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Dagelijks zijn er, zoals u van ons gewend bent, verschillende inloopspreekuren. Alle spreekuren vinden in het nieuwe pand plaats op dezelfde tijdstippen als op de oude adressen. De tijden vindt u hier. De tijden van Vraagwijzer vindt u op de website van Vraagwijzer: www.vraagwijzerboz.nl. Bezoekers kunnen (betaald) parkeren direct tegenover het gebouw, op Plein 13.

Heeft u vragen over de verhuizing, mail dan naar herhuisvesting@wijzijntraversegroep.nl, of bel 0164-237056 (WijZijn Traverse Groep). Voor vragen aan Vraagwijzer: mail naar info@vraagwijzerboz.nl, of bel 0164-299491.

 

Stel uw vraag